• xavi_01
  • xavi_02
  • xavi_03
  • xavi_04
  • responsive slider
  • xavi_06

¿Qui sóc?

Vaig nàixer a Vila-real i tinc la sort de poder treballar on sempre he viscut i de viure del que treballe. Des de l’any 2005 he convertit la meua passió pel cine i la comunicació en el meu dia a dia. Vaig estudiar Publicitat a la Universitat Jaume I i vaig completar la meua formació en producció audiovisual amb nombrosos cursos de la mà de grans professionals.

PRESENTACIÓ

¿Qué oferisc?

Si podem imaginar-ho, podem fer-ho. Ha arribat el moment de contar amb imatges aquest esdeveniment, ocasió, producte o servei que tant de temps heu estat preparant. Vídeo, fotografia i assessorament en comunicació.  ¿Comencem?

SERVEIS

¿Què em diferencia?

Afronte cada projecte amb la il•lusió del primer dia i l’experiència de l’últim. Cada treball és personal, un treball d’autor, el final d’un camí en què han de quedar plasmats els missatges, records i emocions dels seus protagonistes. Si ho fem, fem-ho bé.
VALOR AFEGIT

Vídeos corporatius i institucionals

50 anys, Cope Castelló (1967-2017)

Un recorregut a través de la història de l’emissora de Cadena Cope Castelló, anteriorment coneguda com Radio Popular, de la mà d’alguns dels seus protagonistes. Vídeo projectat durant l’acte del 50 aniversari que va tenir lloc a Vila-real.

Cope

 

Reportatges per a TV i Internet

FES la Vall d'Uixó 2017

Festivals d'Arts Escèniques a la serra d'Espadà que va tenir lloc el 19 i 20 de maig del 2017 a la Vall d'Uixó - Les Coves de Sant Josep.

 

CONTACTE
XAVI MANZANETXavi Manzanet


Ignasi Vergara 1.6º
12540 Vila-real (Castelló)

 


facebook
tumblr
instagram
linkedin
google-plus
youtube
vimeo
whatsapp

Telèfon: +34 964913891
Mòvil: +34 645816599

Adreça electrònica:
xavimanzanet@gmail.com · xavi@xavimanzanet.com